Produs smart-0-31-motricitate-interactiva
Acest website folosește cookies pentru a îmbunănătăți experiența dumneavoastră. Continuând navigarea confirmați faptul că ați citit și ați înțeles Norme DGRP și Termeni și condiții. Utilizarea produselor și serviciilor 'NumLiT Education', se supune acestor politici și termeni. Accept
Coșul de cumpărături |
Favorite
SMART 0-31 Motricitate interactiva
clasa pregatitoare 0 31 planse refolosibile jpg prindere magnetica jpg clasa pregatitoare smart 0 31 int 2 jpg clasa pregatitoare smart 0 31 int jpg
Invatare prin conturare NumLit.pdf

Urmărește-ne pe:

clasa pregatitoare 0 31 planse refolosibile jpg prindere magnetica jpg clasa pregatitoare smart 0 31 int 2 jpg clasa pregatitoare smart 0 31 int jpg
Cod produs: SMART 0-31 MC
Smart 0-31 Motricitate Cognitiva -util pentru copii de clasa pregatitoare, homeschooling si nevoi speciale
"Materialul acesta este waw, nu am mai vazut asa ceva! Aceasta este cartea de vacanta pe care o vreau pentru copilul meu! Doar atat costa??? Voi nu sunteti cunoscuti,! De ce nu va promovati?... Mai mult

Pret: 92.87 LEI

cantitate
Pret unitar
Pret/Buc
ReducerePret
1 92.87092.87
5 86.37-7%431.85
15 83.58-10%1253.75
30 81.73-12%2451.77
50 78.94-15%3946.98
Smart 0-31 Motricitate Cognitiva -util pentru copii de clasa pregatitoare, homeschooling si nevoi speciale
"Materialul acesta este waw, nu am mai vazut asa ceva! Aceasta este cartea de vacanta pe care o vreau pentru copilul meu! Doar atat costa??? Voi nu sunteti cunoscuti,! De ce nu va promovati?...
In curand
ISBN: 978-606-95503-7-3
Descriere
Smart 0-31 Motricitate Cognitiva -util pentru copii de clasa pregatitoare, homeschooling si nevoi speciale
"Materialul acesta este waw, nu am mai vazut asa ceva! Aceasta este cartea de vacanta pe care o vreau pentru copilul meu! Doar atat costa??? Voi nu sunteti cunoscuti,! De ce nu va promovati?! " ne-a spus o doamna invatator, pe care o aprecien si stimam . Da, este  o carte care reduce cu pana la 70% timpul de imvatare si amplifica procesele de perceptie si stimulare motric cognitiva.
Cartea aceasta este magie curata:, da rezultate instantaneu si copiii "se bat" pe ea. Stiu, posibil sa nu crezi :" reclama, cum sa lase copilul telefonul pentru o carte! dar ghici, CHIAR ASA ESTE! Si tu, matur, vei vrea sa te joci cu ea si nu este o poveste!

Cartea se asambleaza si dezasambleaza, se pune pe tabla, ce nu poate face ...
-- poate fi folosita de copil fara ajutorul profesorului sau parintelui;
-- acopera toata matematica de clasa pregatitoare ;
-- asigura copilului invatarea usoara, prin descoperire, joc, invatare din greseala;
-- arata senzational;
-- se desface fila cu fila si poate fi pusa pe tabla, frigider, te poti juca cu ea prin clasa sau pe acasa, pe banca sau pe covor.

Cartea aceasta are tot ce-i trebuie, inclusiv sina magnetica si set de 4 carioci whiteboard de calitate!
Chinui copilul peste vacanta cu teme obositoare sau alegi sa ai un copil vesel si dornic de a se juca...invatand?

CARACTERISTICI:
Dimensiune fila : 17 x 24 cm
Cantitate: 36 file a cate 2 fete
Scriere/stergere uscata: piesele pot fi scrise si sterse cu carioca whiteboard , pe baza de apa.

Fata 1: Cifre numere de la 0 la 31 + elemente geometrice conform Principiului II NumLit, colorate ROGVAIV
Fata 2 : Contur Cifre de colorat + elemente grafice cu numar corespunzator
Include sistem de afisare cu suprafata magnetica pentru table magnetice.
+ plansa de matematica organizata cu zeci si unitati
+ plansa patratica mare intercalata cu patratica mica
+ semne operatii matematice
Pe fiecare fata a cartii se regăseşte o cifra si corespondentul acesteia ca semn si culoare (forma geometrica), conform Principiului II NumLit.
Copilul va invata usor, prin joc, folosind sistemele NumLit pentru educatie. Descrierea jocurilor se gaseste in sectiunea “Matematicar” din site-ul numlit.ro sau in grupul NumLit Education.
Material: carton plastifiat folie 25 microni
Vrei sa stii mai mult? Ai neclaritati? Apeleaza 0721 10 10 20 cu incredere

Ehei, băieți și fete, ascultați aici, pentru că vreau să vă spun ceva important despre alegerile voastre de materiale școlare. Acum, eu știu că uneori părinții sau profesorii pot fi un pic plictisitori când vine vorba de asta, dar eu va vreau doar binele, așa că ar trebui să mă credeți!
Înțeleg că e important să alegi materiale școlare care să se potrivească cu vârsta și nivelul de dezvoltare al copilului tău, dar haideți să fim realiști - copiii mici nu sunt foarte entuziasmați de ideea de a sta la o masă și de a face fișe de lucru sau caiete de exerciții. Dar asta nu înseamnă că nu sunt utile. Într-adevăr, aceste materiale pot fi eficiente și contribui la dezvoltarea unor abilități importante.
Deci, ascultați aici: când alegeți materialele școlare, trebuie să vă asigurați că sunt potrivite pentru vârsta voastră, nivelul de dezvoltare și interesele voastre. Nu puteți să luați același material pentru un copil de 4 ani și pentru unul de 10 ani, nu-i așa? Nu trebuie să alegi doar cele mai dificile sau cele mai plictisitoare activități, ci trebuie să găsești cele care îi vor captiva atenția și îi vor stimula interesul pentru învățare. Așa că, gândiți-vă bine la ce vă place să învățați și să descoperiți.Și nu uita să oferi copilului tău sprijin și încurajare pe parcursul procesului de învățare.
Și, hei, există atât de multe opțiuni disponibile pentru voi! Poate că preferați să învățați prin jocuri și activități interactive, sau poate că vă place să citiți și să desenați. Poate că sunteți mai bine cu exerciții practice sau cu experimente științifice. Indiferent de ceea ce vă place, există materiale școlare care pot fi potrivite pentru voi.
Deci, să luăm câteva exemple, pentru că eu știu că vă plac exemplele. Pentru cei mici, poate că o jucărie educativă care îi ajută să învețe culorile sau formele ar fi perfectă. Sau poate că un set de cărți cu povești și ilustrații vesele îi va ține captivați și îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile de lectură.
Activitățile practice și interactive, cum ar fi scrierea, colorarea și desenarea, necesare pentru a completa aceste fișe de lucru și caiete de exerciții, pot ajuta la dezvoltarea abilităților motorii fine ale copilului tău. În plus, prin practicarea scrierii cifrelor copilul tău poate îmbunătăți abilitățile de scriere și capacitatea de concentrare.

Modalitati de Afisare:

Din punct de vedere psihologic, atunci când vedem în mod repetat aceleași planșe afișate zilnic pe perete, există tendința de a nu mai acorda atenție informației prezentate. Ne obișnuim cu această imagine și tindem să o ignorăm automat.

Totuși, afișarea magnetică a planșelor din cadrul acestor cărți poate fi o soluție eficientă pentru a evita această obișnuință și a permite elevilor să asimileze mai bine materialele și conceptele predate. Aceste planșe pot fi prezentate într-un mod structurat și ușor de urmărit, evitând astfel oboseala vizuală și fenomenul de a deveni "invizibile" din cauza obișnuinței.

În plus, afișarea regulată a planșelor cu informații noi poate încuraja responsabilitatea și organizarea elevilor în ceea ce privește propriile materiale și resurse de învățare. Aceasta poate dezvolta abilitățile de gestionare a timpului, de planificare a sarcinilor și de identificare a nevoilor de documentare.

Cartile demontabile NumLit reprezintă o soluție care pune accent pe aceste două aspecte importante ale dezvoltării personale. Aceste cărți pot fi afișate și reasamblate într-un minut, oferindu-le elevilor posibilitatea de a căuta exact ceea ce au nevoie, atunci când au nevoie. Astfel, nu mai este nevoie să acoperiți pereții cu planșe, ci puteți lăsa cărțile la îndemâna elevilor, eliminând astfel:

Dependenta de planșe:
Există riscul ca elevii să devină dependenți de planșele cu informații și să nu-și dezvolte abilitățile de cercetare și de înțelegere a conceptelor pe cont propriu. Aceasta poate limita gândirea critică și creativă și poate duce la o învățare superficială.

Restrângerea gândirii:
Utilizarea constantă a planșelor cu informații poate restrânge gândirea liberă și explorarea individuală. Elevii pot deveni dependenți de informațiile prezentate pe planșă și pot fi reticenți să caute și să exploreze alte surse de informații.
Intrebările clienților
Send
This product was added to Wishlist
Lăsați-ne un mesaj

Va rugam introduceti o adresa de mail valida

Enter