numlit
Coșul de cumpărături |
Favorite

Termeni si conditii

 Xtel Com SRL

Romania, Brasov, str.Zizinului 109 bisBeneficiarul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor, informatiilor si a tuturor documentelor aferente intervenite in relatia cu Prestatorul -Xtel Com SRL


Xtel Com isi rezerva dreptul de a face modificari la acest site si la aceste Termeni si conditii de utilizare, in orice moment, fara notificare prealabila. Va recomandam sa revizuiti acesti Termeni si conditii  de fiecare data cand accesati acest site.Este strict interzis sa retineti, distribuiti, publica, sau de a folosi orice parte a continutului sau copii dupa acesta, cu exceptia cazurilor permise in mod expres in acesti Termeni de Utilizare. 


Vi se acorda permisiunea de a accesa si utiliza acest site si continutul sau cu unicul scop de a pregati, a evalua si a lansa o comanda de produse sau servicii exclusiv prin intermediul shop.numlit.ro . Nu sunt permise si autorizate alte scopuri, cum ar fi descarcarea, pastrarea, utilizarea, publicarea sau distribuirea unei parti din continut. Obtinerea de produse de la shop.numlit.ro nu va da dreptul de a utiliza orice parte a continutului site-ului, in schimb puteti utiliza, in orice scop legal, produsele finite obtinute de la shop.numlit.ro .


Sunteti de acord sa utilizati acest site intr-o maniera responsabila, care este in deplina conformitate cu acesti Termeni de Utilizare, precum si cu legile si reglementarile in vigoare. Fara nici un fel de exceptie, orice parte din continutul site-urilor nu poate fi folosita: ca o marca comerciala sau alta marca, pentru orice fel de utilizare pornografica, pentru orice scop ilegal, pentru a defaima orice persoana, pentru a incalca dreptul de intimitate sau publicitate a oricarei persoane, pentru a nu incalca orice drept de autor, denumiri sau marci comerciale sau alt drept de proprietate intelectuala ale oricarei persoane sau entitati. Sunteti de acord ca nu veti folosi site-ul pentru a realiza Produse care sunt ofensatoare, ilegale, hartuitoare, defaimatoare, amenintatoare, daunatoare, obscene, de virusare sau in alt mod inacceptabil. shop.numlit.ro poate refuza sau intrerupe oricand serviciile pentru clientii care se dovedesc a fi angajati in activitati nedorite cu ajutorul shop.numlit.ro .


shop.numlit.ro va garanteaza in conformitate cu legile Romaniei in vigoare:

calitatea, termenul de valabilitate si garantie al produselor, certificate de provenienta, veridicitatea informatiilor din site etc.

 

shop.numlit.ro este magazinul virtual al  NumLit 


Produsele expuse in magazinul virtual shop.numlit.ro sunt cu titlul de prezentare. Este posibil ca, din cauza volumului mare de informatii, sa existe unele erori in materialul de prezentare si de aceea va informam ca acest continut ESTE ORIENTATIV. Pentru comenzi ferme va recomandam sa consultati inainte un consilier. 


Ne rezervam dreptul de a schimba oferta de produse si pret fara o informare prealabila.

Multumim colaboratorilor nostrii pentru posibilitatea de a putea folsi/expune in totalitate sau partial produse pe care se regasesc brandurile lor.shop.numlit.ro  nu promoveaza SPAM-ul. 


Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.


  Toate materialele (machete, stante, tehnicile, produsele semifinite, materiale strategice, etc), create si folosite in scopul realizarii formei finale a materialului publicitar / produs de promovare, care nu sunt cuprinse in anexele de calcul ale prezentului contract, raman in posesia Prestatorului. 


Drepturile de proprietate intelectuala asupra produselor de promovare realizate de Prestator sunt si raman ale acestuia . 

Va multumim pentru accesare.


Va rugam consultati unul din consilierii shop.numlit.ro


S.C  Xtel Com  S.R.L.

Romania, Brasov, str.Zizinului 109 bis


tel +40 368 10 10 40

fax +40 268 31 31 08office@printings.ro

This product was added to Wishlist
Lăsați-ne un mesaj

Va rugam introduceti o adresa de mail valida

Enter
close
Join our newsletter

Recieve off 25% off yor first order