numlit
Coșul de cumpărături |
CAIET Dictando Scris mic 3.21

96.3 [99.3] LEI + TVA 96.3
CAIET Dictando Caligraf 3.21

96.3 [99.3] LEI + TVA 96.3
Subtotal 192.6 LEI
Shipping 0 LEI
Total 192.6 LEI
Închide Trimite comanda
Favorite

Termeni si conditii


Vă mulțumim că ați ales să folosiți NumLit. 


Dacă doriți să plasați o comandă, trebuie să introduceți datele solicitate în formular și confirmați. Confirmarea sau furnizarea de date este voluntară, însă fără aceste date, nu veți putea plasa comanda.

Comanda plasată și confirmată se transformă in contract de vânzare-cumpărare și atrage după sine obligația achitării și ridicării de la curier.

Produsele pot fi returnate în condițiile legale, găsiți formularul de retur în contul de client.

https://numlit.eu/log-in


Vă informăm că returul produselor vă poate cauza costuri suplinmentare, returul implicând costuri de curier care vor fi în sarcina dvs.  Este posibil ca in anumite condiții pretul de retur să fie diferit de cel achitat, ca de exemplu în cazurile în care acel produs făcea parte dintr-o campanie de reducere, o ofertă specială, un grup de produse care pot influența costurile de transport sau  livrare etc, caz in care prin plasarea comenzii vă asumați aceste condiții. Va asigurăm că politica de retur este transparentă, corectă și echitabilă. Va informam ca returul neanuntat prin formularul specific din contul de client nu poate fi operat. Nepreluarea produselor comandate si acceptate prin confirmarile telefonice vor duce automat la blocarea contului de client, Deblocarea contului se poate face prin achitarea unei taxe de 50 lei.


Datele personale 

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preîntampina încalcarea securitătii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Detalii în secțiunea Norme DGRP.

Datele dvs. personale pot fi prelucrate și în scopuri de marketing direct al Xtel Com SRL sau și a entităților colaboratoare , de ex. prin prezentarea reclamelor și a ofertelor (reducerilor), adaptate intereselor dvs (analizăm activitatea dvs. într-un mod simplificat, datorită căruia ne putem adapta mai bine la anumite grupuri generale ale clienților noștri

În acest caz, baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. personale este așa-numitul interes legitim, justificat al administratorului de date sau a unei părți terțe (marketingul propriu).


Dacă v-ați abonat la newsletter, vom furniza informații de marketing prin e-mail, poștă sau pe numărul de telefon furnizat. Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. personale în acest scop este regulamentul newsletter-ului - contractul încheiat între dvs. și Xtel Com Desigur, puteți renunța la newsletter, inclusiv cu acces limitat, de exemplu, numai de la primirea de mesaje pe telefon. Procesarea datelor personale în legatura cu litigiile aparute în executarea contractului este impusă de normele legale: Codul de Procedura Civila si alte legi civile.

Dacă aveți cel puțin 18 ani și ați fost de acord - analiza activității dvs. online va fi utilizată și pentru a crea și prezenta newslettere dedicate pentru dvs. dar şi a reclamelor şi ofertelor (reducerile) adaptate preferințelor dvs. care pot influența semnificativ deciziile dvs. consumatoare - în acest caz însă, vă rugăm să ne dați acordul pentru astfel de acțiuni din partea noastră. De la simpla "profilare" (adică adaptarea mesajelor noastre, bannerelor conform cu preferințele dvs.), acțiunile noastre se disting prin faptul că rezultatul lor poate infuența alegerile dvs. în calitate de consumator, de exemplu,rezultatul poate fi în avantajul dvs., ofertava fi adresată doar dvs. pe baza istoricului cumpărăturilor și a alegerilor efectuate pe pagina noastră, la care nu vor avea acces alți clienți.

Ca regulă, cu cât utilizați mai des serviciile noastre și cumpărați produsele noastre, cu atât mai multe promoții și surprize vă vom putea pregăti. Într-un astfel de caz, baza unei astfel de acțiuni este acordul pe care îl exprimați în mod voluntar, pe care l-ați exprimat prin accesarea site-ului nostru. Acordul poate fi retras în orice moment - dar acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării pe care o vom face înainte ca aceasta să fie retrasă.


In cazul in care aflam ca au fost stocate informatii personale de la un copil sub 18 ani aceste vor fi sterșe în cel mai scurt timp posibil. Dacă un copil sub vârsta de 18 ani și-a creat cont, părintele ne poate scrie un mail la adresa: office@printings.ro pentru păstrarea contului sau ștergerea datelor.

Datorită utilizării tehnologiilor avansate, conținutul nostru va fi deseori dezvoltat sau trimis de sistemul nostru într-un mod automat, astfel încât să fie cele mai actual iar dvs. vă veți putea familiariza foarte repede.

De asemenea, vom procesa datele dvs. în scopuri legate de potențiale litigii dintre dvs. și administrator (baza legală pentru prelucrarea lor este, în acest caz, interesul justificat al administratorului).

Vom procesa datele dvs. pe durata utilizării contului dvs. ( după care pentru o mai bună protecție pot fi şterse, după trei ani de la ultima activitate în cadrul contului) iar în cazul acţiunilor de marketing - până când nu veţi fi de acord sau vă retrageţi permisiunea (în ceea ce priveşte prelucrarea, care se realizează pe baza acesteia) cu excepția cazului când legea ne obligă să procesăm aceste date pentru o perioadă mai lungă de timp sau le vom păstra mai mult timp în cazul în care aveți o plângere/reclamaţie împotriva noastră, în perioada de prescripție prevăzută de lege, în special cea a Codului civil.


Toate aceste informații, alături de informațiile referitoare la comenzi, facturi , livrarări, formulare de retur se regăsesc în contul dvs. de client care poate fi accesat pe baza parolei individuale stabilită de dvs. 24/24. 


Obligațiile dvs. in calitate de Beneficiar


Beneficiarul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor, informatiilor si a tuturor documentelor aferente intervenite in relatia cu Prestatorul -Xtel Com SRL


Este strict interzis sa retineti, distribuiti, publica, sau de a folosi orice parte a continutului sau copii dupa acesta, cu exceptia cazurilor permise in mod expres in acesti Termeni de Utilizare. 


Vi se acorda permisiunea de a accesa si utiliza acest site si continutul sau cu unicul scop de a pregati, a evalua si a lansa o comanda de produse sau servicii exclusiv prin intermediul numlit.eu . Nu sunt permise si autorizate alte scopuri, cum ar fi descarcarea, pastrarea, utilizarea, publicarea sau distribuirea unei parti din continut. Obtinerea de produse de la shop.numlit.ro nu va da dreptul de a utiliza orice parte a continutului site-ului, in schimb puteti utiliza, in orice scop legal, produsele finite obtinute de la numlit.eu .


Sunteti de acord sa utilizati acest site intr-o maniera responsabila, care este in deplina conformitate cu acesti Termeni de Utilizare, precum si cu legile si reglementarile in vigoare. Fara nici un fel de exceptie, orice parte din continutul site-urilor nu poate fi folosita: ca o marca comerciala sau alta marca, pentru orice fel de utilizare pornografica, pentru orice scop ilegal, pentru a defaima orice persoana, pentru a incalca dreptul de intimitate sau publicitate a oricarei persoane, pentru a nu incalca orice drept de autor, denumiri sau marci comerciale sau alt drept de proprietate intelectuala ale oricarei persoane sau entitati. Sunteti de acord ca nu veti folosi site-ul pentru a realiza Produse care sunt ofensatoare, ilegale, hartuitoare, defaimatoare, amenintatoare, daunatoare, obscene, de virusare sau in alt mod inacceptabil. shop.numlit.ro poate refuza sau intrerupe oricand serviciile pentru clientii care se dovedesc a fi angajati in activitati nedorite cu ajutorul numlit.eu.


numlit.eu va garanteaza in conformitate cu legile in vigoare:

calitatea, termenul de valabilitate si garantie al produselor, certificate de provenienta, veridicitatea informatiilor din site etc.

 

numlit.eu este magazinul virtual al Xtel Com SRL


Produsele expuse in magazinul virtual numlit.eu sunt cu titlul de prezentare. Este posibil ca, din cauza volumului mare de informatii, sa existe unele erori in materialul de prezentare si de aceea va informam ca acest continut ESTE ORIENTATIV. Pentru comenzi ferme va recomandam sa consultati inainte un consilier. 


Multumim colaboratorilor nostrii pentru posibilitatea de a putea folsi/expune in totalitate sau partial produse pe care se regasesc brandurile lor. Xtel Com isi rezerva dreptul de a face modificari la acest site si la aceste Termeni si conditii de utilizare, in orice moment, fara notificare prealabila. Va recomandam sa revizuiti acesti Termeni si conditii  de fiecare data cand accesati acest site.


numlit.eu  nu promoveaza SPAM-ul. 


  Toate materialele (machete, stante, tehnicile, produsele semifinite, materiale strategice, etc), create si folosite in scopul realizarii formei finale a materialului publicitar / produs de promovare, care nu sunt cuprinse in anexele de calcul ale prezentului contract, raman in posesia Prestatorului. 

Ne rezervam dreptul de a schimba oferta de produse si pret fara o informare prealabila. Ne rezervam dreptul de a ne putea selecta clientii.

Drepturile de proprietate intelectuala asupra produselor de promovare realizate de Prestator sunt si raman ale acestuia . 

Va multumim pentru accesare.


Va rugam consultati unul din consilierii numlit.eu


S.C  Xtel Com  S.R.L.

Romania, Brasov, str.Zizinului 109 bis

office@printings.ro

This product was added to Wishlist
Lăsați-ne un mesaj

Va rugam introduceti o adresa de mail valida

Enter
close
Join our newsletter

Recieve off 25% off yor first order