numlit
Coșul de cumpărături |
Favorite

Livrare NumLit

Va multumim pentru accesare.


NUMLIT  produs si distribuit de Xtel Com 

Romania, Brasov, str.Zizinului 109 bis

NumLIt este disponibil in 


Romania :

prin comenzi online cu livrare prin curier, intr-un termen mediu de 5-15 zile lucratoare , in functie de traseu, disponibilitatea stocului, verificarea/confirmarea comenzii conform " Cum Comand NumLit "  etc.


Europa :

prin comenzi online - Livrarile se vor face prin intermediul Firmelor de curierat international


NUMLIT va garanteaza in conformitate cu legile in vigoare:

calitatea, termenul de valabilitate si garantie al produselor, certificate de provenienta, veridicitatea informatiilor din site etc.

Livrarea se face prin sistem curier sau de la sediul  Printings.ro 

Pentru comenzi mai mari de 150 lei, costul livrarii este sustinut de Printings.ro in orice localitate din Romania 


Inainte de livrare veti fi contactat, telefonic si/sau prin mesaj, de NumLit pentru o ultima verificare a datelor de livrare. 

Va rugam sa tineti cont de urmatoarele precizari:

- acordati maxima atentie verificarilor solicitate de catre operator si a mesajelor primite prin sms de la curier;

- informati corect asupra informatiilor de livrare, deoarece modificarile ulterioare adresate curierului nu vor putea operate de  catre acesta din urma;

- nu este de dorit returnarea pachetului deoarece acest lucru presupune anularea dreptului dvs de transport gratuit la pachetele mai mari de 150 lei, dar si blocarea contului de client;

- informatii despre awb puteti gasi si  prin logare in contul de client  - disponibil in curand.


La livrare, Prestatorul va remite Beneficiarului bonul sau factura fiscala precum si restul de documente prevazute de Legislatia Romana.

Reclamatiile privind calitatea sau eventualele vicii ascunse aferente unui lot de marfa livrat, aparute ulterior momentului receptiei la livrare, se vor formula in scris de catre Beneficiar in termen de maxim 24 ore de la livrare. In cazul in care aceste reclamatii sunt intemeiate si constituie culpa Prestatorului*, acesta se obliga sa inlocuiasca integral si pe cheltuiala sa produsele necorespunzatoare.

* Nu se admit:

-Reclamatiile din partea Benficiarului referitoare la cantitatea produselor facuta dupa implinirea termenului de 24 ore de la receptia produselor ;

-Reclamatiile referitoare la calitatea produselor manipulate sau transportate necorespunzator si acceptate la receptionare;

-Reclamatii care nu se intemeiaza pe un lot identificabil de etichete care insotesc ambalajele in care se livreaza produsele.


Preturile  CONTIN TVA

Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

0721 10 10 20

office@printings.ro

This product was added to Wishlist
Lăsați-ne un mesaj

Va rugam introduceti o adresa de mail valida

Enter
close
Join our newsletter

Recieve off 25% off yor first order