numlit
Coșul de cumpărături |
Favorite

Cum Pot RETURNA Produsele

Cum Pot RETURNA Produsele


NumLit isi doreste sa aiba clienti multumiti. Cu toate acestea exista posibilitatea, nedorita de altfel, ca pachetul dvs sa fie returnat din diverse motive . returnarea se face in termen de maxim 14 zile de la data livrarii in conditiile legiilor din Romania. 

Vă rugăm să urmați 

Pasul 1 Informez in scris producatorul  si completez formularul din contul de client cu privire  asupra motivului pentru care fac retur, insotit de fotografia produsului aferent. Returul este permis in termen de max 14 zile de la data achizitiei cu conditia ca produsul sa nu fie deteriorat sau folosit, zgariat sau cu orice alt defect vizibil altul decat unul de fabricatie.

pasul 2 Ambalez corespunzator produsele de innapoiat, in conformitate cu ambalarea initiala. Returnez intagral marfa primita prin curier agreat de beneficiar daca produsul se returneaza din cauza defectelor de fabricatie. Daca returul este la cererea beneficiarului din alte motive decat cele de calitate beneficiarul se angajeaza sa achite costul returului..

pasul 3 Predau marfa curierului

pasul 4 Banii vor fi returnati in contul indicat in termen de 30 zile de la primirea coletului de catre prestator, dupa verificarea coletului primit din punct de vedere calitativ si cantitativ.

pasul 5 Evaluarea comenzii pentru returul banilor . Este posibil ca in anumite condiții pretul de retur să fie diferit de cel achitat, ca de exemplu în cazurile în care acel produs făcea parte dintr-o campanie de reducere, o ofertă specială, un grup de produse care pot influența costurile de transport sau  livrare etc 

contactati office@printings.ro

0721 10 10 20 

This product was added to Wishlist
Lăsați-ne un mesaj

Va rugam introduceti o adresa de mail valida

Enter
close
Join our newsletter

Recieve off 25% off yor first order