Produs caiet-dictando-caligraf
Acest website folosește cookies pentru a îmbunănătăți experiența dumneavoastră. Continuând navigarea confirmați faptul că ați citit și ați înțeles Norme DGRP și Termeni și condiții. Utilizarea produselor și serviciilor 'NumLiT Education', se supune acestor politici și termeni. Accept
Coșul de cumpărături |
Favorite
CAIET Dictando Caligraf
caiet dictando caligraf jpg
Catalog Numlit.pdf

Urmărește-ne pe:

caiet dictando caligraf jpg
Cod produs: D-CAL
CAIET A5 - Dictando Caligraf
Trecerea de la liniatura de tip I la cea de tip II și, mai apoi către dictando generează, în cele mai multe cazuri, abateri caligrafice ( deformarea scrisului ca formă, înclinație, inaltime). Dictando caligraf este caietul care, indiferent de varsta , ajuta la ... Mai mult
Marime Economisesti
* 0

Pret: 3.31 LEI

cantitate
Pret unitar
Pret/Buc
ReducerePret
1 4.330%4.3
20 3.6410%72.82
100 3.310331
200 3.14-5%628.9
CAIET A5 - Dictando Caligraf
Trecerea de la liniatura de tip I la cea de tip II și, mai apoi către dictando generează, în cele mai multe cazuri, abateri caligrafice ( deformarea scrisului ca formă, înclinație, inaltime). Dictando caligraf este caietul care, indiferent de varsta , ajuta la ...
In curand
Descriere
CAIET A5 - Dictando Caligraf
Trecerea de la liniatura de tip I la cea de tip II și, mai apoi către dictando generează, în cele mai multe cazuri, abateri caligrafice ( deformarea scrisului ca formă, înclinație, inaltime). Dictando caligraf este caietul care, indiferent de varsta , ajuta la reformarea scrisului de mana, ca forma, orientare si dimensiune pentru o scriere corecta, caligrafica.

Dictando Caligraf poate fi folosit si pentru a trece de la liniatura de tip I direct la Dictando Scris Mic/ dictando, fara a mai fi nevoie sa folositi liniatura de tip 2 .

Liniatura speciala dictando cu 2 liniute ajutatoare , imbinata cu liniatura de tip 1 pe diagonala pentru formarea unui scris corect ca dimensiune si forma.
Ideal pentru aranjarea scrisului in pagina!
• mai jos de jumatatea randului pentru formarea corecta a literei mici , liniuta de ghidare de culoare albastru deschis ;
• sub linia de sus a randului pentru formarea literei mari , liniuta de ghidare intrerupta de culoare albastru deschis ;
• .
Inaltime rand 8 mm
Inaltime pozitionare liniuta ajutatoare fata de
• randul de jos : 4.5 mm
• fata de randul de sus : 1 mm
Numar de randuri pe pagina : 20
Set file format A5 :
fila offset alb 80g/mp import

Pentru cei "cu tupeu" vă propunem să treceți de la tip 1 direct la Dictando Scris Mic.
Caietul Caligraf este senzație! Doar un semestru la toate materiile.

Câștigați 2 ani de exersare Continuați apoi cu Dictando Scris Mic 2 semestre. Dictando Special și mai apoi Dictando, Dacă doriți.
https://numlit.eu/caiete-clasele-iii-iv/398cat

Exercițiul caligrafic nu presupune investiții de sute de lei în promisiuni...Se face simplu, este un rezultat de cognitie transpus motric . Înțeles și exersat conștient devine reflex.

Puteți investi sume colosale, sau puteți accepta cele spuse aici

Distanta = Viteza de scriere x Timpul de cognitie.

Viteza de scriere este, în principiu, constanta, se dezvoltă doar prin exercițiu.

Micșorând litera ( dictando) lungimea cuvântului Scris scade și automat se diminuează și timpul de preluare- cognitie-transfer motric....

Pe scurt : Copilul pierde repere și timp d gândire, nu se mai poate concenta, pierde atenția și rezultatul este : Scris neuniform, deformarea literei, inaltime de literă distorsionata etc.

Experienta de exceptie si rezultatele uimitoare in timp foarte scurt le obtineti folosind autocolantele rigleta, autocolantele cu cifre si litere, plansele cu stergere uscata.
Pentru clasa: afisele cu stergere uscata , rigletele magnetice , alfabetarul si matematicarul magnetice.
Iata de ce…

Ceea ce nu facem cu plăcere, facem cu greu. Pierdem mult timp pentru a realiza sarcini care nu ne plac, pe care le evităm.

De aceea produsele NumLit sunt special proiectate astfel încât:
Calitatea caietului de scriere influențează placerea copilului de a scrie, dar și timpul în care se termină tema.
• o filă de calitate permite instrumentului de scriere să alunece mai ușor;
• se imprimă vizibil ;
• poate fi ștearsă ușor, fără urme , nu se rupe .
Economia nu se face la caiet, pentru că timpul scutit de tehnologia NumLit se reflectă și in
• timpul de scriere redus
• plăcerea de a folosi
• liniaturi care stimulează neuro-motric formarea corectă a scrisului
• capacitatea de a citi ușor după imprimare
• reducerea numărului de repetări prin vizibilitate bună, plăcerea de a atinge, dispunerea pe foaie, acuratețea scrisului.
Acești factori- denumiți Ambient- duc la sporirea plăcerii de lucru, a vitezelor de percepție, analiză cognitivă și realizare motrică .
Ambientul Numlit este o formă ușoara de codificare a informațiilor dar și un canal de transmitere sigur care elimina o mare parte din tipurile de interferențe care apar în procesele de predare/învățare.
Receptorul (copilul) decodifică cu un randament mare informația primită și oferă un raspuns eficient datorat modului în care produsele Numlit reușesc să transfere informația din plan fizic în plan cognitiv și răspunsului rapid pe care creierul îl oferă ca feed-back neuro-motric.

Cu alte cuvinte – cu NumLit înveți ușor, cu spor, prin joc.
Ambientul NumLit se referă strict la percepție, la relația care se stabilește între copil și materialul educativ, factor care influentează direct comunicarea și întelegerea. Creierul funcționează mai bine atunci când este stimulat ( un obiect mai interesant, deosebit, o laudă, o vorba bună etc.).
De aceea este important să ne organizăm clasa și materialul pedagogic, modul de predare în funcție de aptitudinile grupului de predare, astfel încât să ne fie ușor să ne atingem obiectivele, să le stimulam Interesul, să lucrăm ușor și eficient, cu rezultate de excelență pentru copiii /elevi.NumLit este un set Educational armonios. Produsele NumLit sunt protejate international. Reproducerea totala sau partial este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare
Prietenii NumLit sunt invitati in grupul facebook NumLit Education unde pot descoperi si impartasi experientele traite alaturi de produsele noastre. Vizitati canalul NumLit in Youtoube : https://www.youtube.com/c/NumLit
Intrebările clienților
Send
This product was added to Wishlist
Lăsați-ne un mesaj

Va rugam introduceti o adresa de mail valida

Enter